vineri, 26 aprilie 2019

Povestea Proud MaMa

Colierul maternitatii, cunoscut sub denumirea de Bola, sau Angel Caller sau Harmony Ball, este un simbol vechi, intalnit in multe culturi.  Simpla miscare a colierului aduce un sunet delicat, calm si liniste interioara.
 
Povestea "Bola" originara din Mexic, este magica: sunetul cristalin al pandantivului are puterea de a chema Ingerul pazitor care ofera protectie atat mamei cat si bebelusului. Dupa nastere, colierul va fi pastrat de mama si apoi dat mai departe copilului pentru a-i aduce noroc si a-i calauzi pasii pe tot parcursul vietii. 
Pe langa efectul calmat si linistitor pe care colierul Babybell il are asupra mamei si bebelusului pe perioada sarcinii, cultura Mayasa sau Balineza insista si asupra aspectului spiritual, incarcat de simboluri pozitive al acestuia. Bebelusul percepe sunetul cristalin incepand cu a 16-a saptamana de sarcina si astfel iau nastere simturile si atasamentul sau fata de mediul in care va locui dupa nastere. 
Benefciile reale ale sunetului vin insa dupa nastere - acest sunet trezeste simturile familiare pentru bebelus, facand adaptarea la mediul de viata mult mai usoara. Poate fi un obiect ce aduce calmul in noptile cu colici, pe timpul alaptarii sau in momentele de relaxare.
Ulterior, pe masura ce copilul creste, pandantivul poate fi pastrat ca un obiect simbolic, ce asuce noroc, bunastare, liniste si armonice in viata. El reprezinta si un simbol al celui mai frumos moment din viata unei femei - sarcina si maternitatea.
Colectia Proud MaMa®  sfideaza timpul si are un aspect elegant pentru mamicile active, fashion. Indiferent daca esti o mamica ce lucreaza sau nu, esti o mamica mandra - de copii si de tine. Cu bijuteriile Proud MaMa arati tuturor acest lucru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu